x

Steve Lukather lukker Toto

Steve Lukather lukker Toto

(Foto: Henrik Hildebrandt)

Steve Lukather spiller i denne måned fire koncerter i Danmark i forbindelse med udgivelsen af sit seneste soloalbum "Ever Changing Times".

I forbindelse med udgivelsen af pladen har Lukather gentagne gange i interviews indikeret, at hans band Toto ikke eksisterede længere, og for at opklare kommentarerne har han nu udsendt en pressemeddelelse gennem sin webside.

Her skriver Lukather blandt andet, at han inden sidste del af Totos seneste turné informerede de øvrige medlemmer af bandet om, at han ville forlade gruppen og dermed opløse Toto.

"Da Dave (Paich, red.) gik på pension var det meget hårdt for mig, fordi vi startede bandet sammen. For fanden, det er 35 år, hvis du tæller gymnasiet med, hvor kernen mødtes. Da Mike (Porcaro, red.) blev syg og blev nødt til at stoppe, var det slut for mig. Hvis der ikke er en Paich eller mindst en Porcaro med, hvordan kan vi så overhovedet kalde det Toto?".

Lukather fortæller desuden, at han ikke føler, han som 50-årig kan gå ud og spille en sang som "Hold The Line" længere, da han indspillede den som 19-årig.

Lukather understreger desuden, at dette ikke er en pause, men at bandet er definitivt opløst.

Steve Lukather kan opleves solo følgende datoer:

20. juni - Sønderborghus, Sønderborg
21. juni - Train, Århus
28. juni - Godset, Kolding
29. juni - The Rock, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA