x

Common giver dansk koncert

Common giver dansk koncert

Chicago-rapperen gæster København til september

Chicago-rapperen Lonnie Corant Jaman Shuka Rashid Lynn, bedre kendt som Common, giver koncert i Store Vega 8. september. 

Common albumdebuterede i 1992, dengang under navnet Common Sense (navnet blev forkortet i midt-90'erne grundet et sagsanlæg fra rapgruppen Common Sense), og har fra begyndelsen stået for poetisk, social bevidst og intelligent rap. Han har optrådt til en poesiaften i Det Hvide Hus på invitation fra Michelle Obama, og i 2015 vandt han både en Golden Globe og en Oscar for sangen ”Glory” fra filmen Selma. Trods sit alvorlige tekstunivers er han kendt for at blande en god del humor og showmanship ind i sine koncerter.

Koncerten bliver Commons første i Danmark i fem år. Hans sidste danske koncert var også i Store Vega, og her uddelte GAFFAs anmelder begejstret fem stjerner til den stagedivende rapper med blandt andet følgende ord: "Common fik de store smil frem hos os, men det var, da vi ikke smilede, at han var bedst."

LÆS OGSÅ: Kærkomment comeback fra snusfornuftig rapveteran

Den kommende danske koncert er en del af Commons Let Love Tour, hvor rapperen følger op på udgivelsen af sin nyligt udsendte selvbiografi, Let Love Have the Last Word, med et nyt album, der er inspireret af de tanker, han har gjort sig om kærlighed og sit eget liv i skriveprocessen. Det kommende album er rapperens første siden det roste Black America Again fra 2016. Siden har han også udsendt et album med jazzrap-trioen August Greene.
 
Billetter kan købes via Ticketmaster.dk fra fredag den 14. juni kl. 10:00.

Varm op med "Letter to the Free" featuring Bilal fra albummet Black America Again:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA