x

Karrusel-festivalen genopstår i København – klar med første navne

Karrusel-festivalen genopstår i København – klar med første navne

Efter en kort pause genopstår Odense-festivalen Karrusel nu i København. Første udgave af københavner-versionen foregår i en skov på Refshaleøen 30.-31. august, og den tyske house-stjerne Dixon er klar som hovednavn.

København får atter en helt ny musikfestival. Det sker i slutningen af august, hvor den ellers hedengangne Odense-festival Karrusel genopstår i en skov på Refshaleøen, 10 minutters frisk cykelafstand fra Nyhavn. 

Den nye udgave af Karrusel får plads til 2.500 gæster fordelt på to open air-scener og en stor gammeldags karrusel. Fokus bliver internationale house- og techno-artister blandet med lokale talenter fra genrer som r&b, disco og synthpop. Som det var tilfældet med den originale udgave af Karrusel, arrangeres den nye af selskabet Nus/Nus, der også står bag Distortion.

– Vi elsker den lille skov på Refshaleøen, som man kan indrette på helt magiske måder. Vi flyttede allerede Distortion Ø derud sidste år, og vi får så mange positive tilbagemeldinger, at vi er nødt til at bruge den mere end én gang om året, siger direktør i Nus/Nus Thomas Fleurquin.

Årets hovednavn bliver den tyske house-stjerne Dixon, der lukker festivalen med at langt dj-sæt lørdag nat. Det er første gang, Dixon spiller et stort open air-show i Danmark, siden han besøgte Distortion Ø i 2016. Ud over Dixon er ligeledes tyske Oliver Schories annonceret. Det øvrige program annonceres løbende.

Karrusel foregik oprindeligt i Odense fra 2014 til 2017, men lukkede, da kommunen stoppede sin støtte til festivalen. I modsætning til versionen i Odense kommer københavner-versionen ikke til at inkludere en gadefest. 

Billetter er til salg på www.karrusel.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA