x

Nick Jago ude af BRMC – igen

Nick Jago ude af BRMC – igen

Da Black Rebel Motorcycle Club i 2005 skulle indspille deres tredje album "Howl", var trommeslageren Nick Jago i første omgang ikke inviteret med til festen.

Grunden var Jagos misbrug af stoffer, der blandt andet medførte, at han og sanger/guitarist/bassist Peter Hayes til en koncert i Skotland kom fysisk op at slås.

Jago kom dog tilbage i bandet og var endda med på et enkelt nummer på "Howl" og den efterfølgende turné.

Herefter skulle tingene været faldet til ro, men nu kan Drowned In Sound fortælle, at Jago i et indlæg på sin MySpace-side har meddelt, at han ikke er med i bandet længere.

I indlægget skriver Jago, at Hayes og den anden sanger/guitarist/bassist Robert Levon Been over en middag havde forklaret ham, at han havde brug for en pause fra bandet, hvilket han opfatter som en fyreseddel.

Jago indrømmer, at han ikke har gjort det let for sine bandkammerater og håber, at han senere igen vil kunne komme til at spille med bandet.

I mellemtiden overtages pladsen dog af Leah Shapiro, der ud over at være medlem af Dead Combo også har turneret med The Raveonettes.

De to øvrige medlemmer har efterfølgende kommenteret på Jagos udtalelser og skriver på den officielle BRMC-webside, at trommeslageren ganske rigtigt ikke skal med på bandets kommende turné.

De skriver dog, at han ikke er fyret, men at de gerne vil have, at han lige nu fokuserer på sit eget soloprojekt. De slutter dog af med at sige, at de glæder sig til at spille med ham igen i fremtiden, så en gendannelse for anden gang virker altså ikke helt umuligt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA