x

Mads Langer giver stor koncert

Mads Langer giver stor koncert

Mads Langer giver en af sine største indendørs koncerter til dato, når han optræder i KB Hallen fredag den 3. april 2020

Det går godt for Mads Langer, der nu har passeret de 100 millioner streams. For tiden hitter han i både ind- og udland med singlen "Me Without You", der i skrivende stund ligger nummer 1 på den danske airplay-hitliste.

Nu lancerer han sin "Twenty-Twenty"-turné, der blandt andet indbefatter en stor koncert i KB Hallen, der har plads til 4900 personer. Langer har netop indspillet et helt nyt album i London og Los Angeles sammen med blandt andre Eg White og Evan Bogart, der har samarbejdet med store kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere.

Det kommende album bliver Langers sjette studiealbum fra og med debuten Attention Please fra 2006 og har endnu ikke fået nogen udgivelsesdato.

“Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solounivers, men folk kan også glæde sig til mit otte mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Mads Langer fremførte otte af sine nye sange på årets Spot Festival, hvor der ifølge GAFFAs anmelder var tale om flere kommende hits.

LÆS OGSÅ: Gammel kending, nye sange, kommende hits

Billetsalget starter torsdag 20. juni kl. 10.00 via livenation.dk og billetlugen.dk

Varm op med "Me Without You":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA