x

Bliv klar til festival med Eastpak!


Er der noget bedre end følelsen, lige inden man skal på årets første festival? Den anden, tredje eller fjerde er heller ikke værst. GAFFA har i samarbejde med EASTPAK lavet en pakkeguide, så du husker de vigtigste sager for at overleve dagene på græs. 

FESTIVAL KIT ANNO 2019 

Solcreme 

Du står i den bagende hede foran Orange Scene med solbriller, fadøl og tænker at alt er godt. Dagen efter ligner du en rød reje - husk det nu! Solcreme er vigtigt på festivalen, og man kan blive rigtig dårlig af at bliver forbrændt.

Plaster med mere...

Hav altid et first aid kit liggende i campen eller i bæltetasken, hvis du selv eller en af dine nærmeste kommer til skade. I kan også henvende jer til de hårdtarbejende samaritter, men det er altid dejligt at have det mest nødvendige selv.

Gaffa-tape

Den rutinerede camp-bygger ved, at gaffatape er et must have! Det kan redde jeres pavilion fra en mindre storm og fikse jeres øl-bong, så den bliver så god som ny. 

Hurtig-briller

Hurtig-briller, brandert-skjulere eller score-briller. Kært barn har mange navne, og vi kan ikke komme udenom, at solbriller er gode at have med. Dog anbefaler vi, at lade dine dyre designerbriller ligge hjemme, da du utvivlsomt kommer til at miste dem på den ene eller anden måde. 

Ørepropper

Uden ordentlig søvn er der altså ikke meget energi at hente. Så hvis du vil have en nogenlunde nattesøvn, så skal du altså huske ørepropper. De bliver dine bedste venner i nattens lange buldrende larm.

Morgenmad

Dåse-Makrel, dåse-leverpostej, dåse, dåse, dåse - alt på dåse! Og knækbrød, rugbrød og kiks er altid godt at have med. Forvent dog ikke, at du har lyst til makrel resten af sommeren!

Kondomer

Din mor siger det, myndigheder siger det og GAFFA siger det: Always be safe!

Mintpastiller

Hvis tandbørsterutinen glipper en enkelt gang eller to, så hav altid en lille pastil i lommen - eller tyggegummi. Vi kender altid følelsen af froterede tænder og lugten af en todages brandert, og den er ikke god for omgivelserne. 

Strapverz S Camo

Denne taske kan bruges som kuffert og rygsæk. Den har en praktisk frontlomme, der gør det lettere tilgængeligt at finde dine vigtigste ting i teltet uden det store besvær.

gallery_large

Detaljer om Eastpak Strapverz:

 • Dobbeltdæk med robust lynlås og kompressionsrem 
 • Højde: 51cm, Bredde: 32.5cm, Dybde: 24cm
 • Lavet af 100% polyester  
 • Smooth, fritstående trolleyssystem med teleskophåndtag

Læs mere og køb din Strapverz S Camo her

Springer Cheerful Orange

Klassisk bæltetaske med plads til de vigtigste egendele. Stort rum med skjult bagrum samt en justerbar rem for bedst mulig komformt. Ideel til at tage med rundt på hele festivalen.

gallery_large

Detaljer om Eastpak Springer:

 • Robust lynlås og kompressionsrem
 • Højde: 16.5cm, Bredde: 23cm, Dybde: 8.5m
 • Lavet af 100% nylon  

Læs mere og køb din Springer Cheerful Orange HER.

The One Chatty Blue

Skuldertaske fremstillet af 100% vegansk materiale. Justerbar skulderrem og fedt design. 

gallery_large

Detaljer om Eastpak The one:

 • Robust lynlås og kompressionsrem
 • Højde: 21cm, Bredde: 16cm, Dybde: 5,5m
 • Lavet af 100% polyester
 • 100% vegansk

Læs mere og køb The One Chatty blue HER.

Bliv klar til din næste festival og se flere fede produkter på EASTPAK.

GAFFA og Eastpak ønsker dig en fantastisk festival!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA