x

M.I.A.-koncert fortsat i fare

M.I.A.-koncert fortsat i fare

I går kunne vi fortælle, at sangerinden M.I.A. til en koncert 6. juni havde fortalt, at hun havde droppet hele sin europæiske turné, og nu tyder det for alvor på, at hun ikke kommer forbi Europa i denne omgang.

Ifølge New York Magazine sagde M.I.A. inden en koncert på Museum Of Modern Art i New York 9. juni, at hun har droppet hele sin engelske turné.

Inden koncerten i mandags sagde M.I.A. til journalisten:

"Dette er min sidste koncert. Jeg har aflyst min engelske turné. Ingen ved det endnu. Min manager skulle have aflyst den i går, men han så fodbold - det må du ikke sige til nogen - og så glemte han det. Ingen ved det, men nu får de det vel at vide".

I artiklen fremhæves det, at journalisten havde fået det indtryk, at koncertaflysningerne ikke kun gjaldt de engelske koncerter, men også dem, der ville komme efter.

"Jeg aflyser, fordi jeg føler, jeg fysisk bliver nødt til at stoppe et øjeblik. Det er for sindssygt. Jeg er ved at miste min realitetssans".

Hvis M.I.A. virkelig har aflyst hele sin Europaturné betyder det, at dette års Roskilde Festival pludselig har mistet et temmelig prominent navn på deres plakat.

Der er dog fortsat ingen officiel melding omkring en eventuel aflysning, men vi følger naturligvis sagen.

[Update] M.I.A.'s amerikanske pladelselskab Interscope har nu over for Pitchfork bekræftet, at sangerindens europæiske datoer inklusive den i Roskilde er aflyst.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA