Nyhed

Dropkick Murphys kommer tilbage i Danmark

GAFFA.dk - alt om musik

Dropkick Murphys har lige givet en firstjernet koncert på Tinderbox. Til februar gæster de amerikanske folk-punkere K.B. Hallen.

Den 2. februar 2020 gæster Dropkick Murphys København, når de giver koncert i K.B. Hallen. Billetsalget starter i dag. I weekenden gav de koncert på Tinderbox, og vores anmelder kvitterede med fire stjerner under overskriften "Folk-punk til fadølsarmen" og skrev:

"Dropkick Murphys har to forsangere, Ken Casey og Al Barr. De synger skiftevis i (øl)kor og duetter, og det er i høj grad de to, der pisker stemningen op foran Rød Scene tidligt fredag aften. Begge har stemmer, der lyder, som om de tilbringer al deres tid på en pub, når de ikke lige er på landevejen, men det gør bestemt heller ikke noget, genren taget i betragtning. Til gengæld spiller de op til seks musikere bag dem glimrende, om end tilpas råt, og det er med til at holde lydbilledet sammen."


LÆS OGSÅ: Folk-punk til fadølsarmen

I januar 2017 udgav de deres niende album 11 Short Stories Of Pain & Glory. De gæstede Valby Hallen i februar 2017, og skabte i 2016 såmænd også irsk kædedans på Copenhell samme år. Bostondrengene har mere end 20 år på bagen, men mantraet har alle dage været; ”Hold your head high, and crank it up”.

Det hele startede i 1996 i en kælder under en frisørsalon i Quincy, Massachusetts. Siden da har Dropkick Murphys skabt hæsblæsende og energisk keltisk punk med sækkepiber, mandoliner, banjoer og harmonikaer. Deres største hit "Shipping Up To Boston" har for længst fået platinstatus, og var også en del af soundtracket til filmen The Departed. 


ANNONCE