x

Alice In Chains-fans sure på videokanaler

Alice In Chains-fans sure på videokanaler

En række fans af grungegruppen Alice In Chains og bandets forsanger Layne Staley, der døde for en uge siden, formodentlig af en overdosis, er vrede på de amerikanske musikvideokanaler VH1 og MTV, skriver antimusic.com.

Fans’ene mener, Alice In Chains bliver forfordelt i forhold til R&B-pigetrioen TLC’s sangerinde og rapper Lisa "Left Eye" Lopes, der også omkom i den forgangne uge, ved en bilulykke.

Efter Lisa "Left Eye"s død har de to videokanaler sendt utallige indslag med hende og TLC, mens Layne Staleys død blev markeret noget mere diskret.

Alice In Chains-fans’ene har nu organiseret en mail-tæmpebombning af VH1 og MTV, hvor de erklærer at ville boykotte kanalerne, indtil de har bragt ordentlige hyldester til den afdøde sanger.

Fans’ene kunne til gengæld glæde sig over den store mindehøjtidelighed, der blev afholdt i Layne Staleys hjemby Seattle i fredags. I øvrigt på det samme sted, hvor der otte år tidligere blev afholdt mindehøjtidelighed efter Nirvana-forsangeren Kurt Cobains selvmord.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA