x

MC's Fight Night gør klar til efterårets dyst

MC's Fight Night gør klar til efterårets dyst

Det populære rap-arrangement MC's Fight Night, som første gang løb af stablen i 2000, er allerede nu kørt i stilling til dette års udgave af begivenheden, som finder sted til efteråret. Først med de såkaldte Øst- og Vest-finaler på henholdsvis Train i Århus den 13. september og i Amager Bio den 20. september, og dernæst med den endelige dyst i KB Hallen den 18. oktober.

Arrangørerne har netop lanceret en ny version af begivenhedens hjemmeside, ligesom der nu er åbnet op for tilmeldinger til det navnkundige freestyle-arrangement. Ud fra den faste devise om at udskifte dommerpanelet hvert andet år, er det desuden en ny dommertrio, der skal vurdere de håbefulde rap-talenter til efteråret. Det drejer sig om Chief 1, Joe True og Clemens.

Billetsalget er i gang, og man har valgt at holde samme billetpris til de unummererede sæder, som de seneste to år. En lille ændring bliver der dog omkring billetterne i år, idet man har valgt at droppe ringside-bordene og erstatte dem med ganske almindelige stolerækker, som man kender det fra danske og internationale bokseshows. De forreste pladser inddeles i ”Guld Ringside”, (række 1+2) ”Sølv Ringside” (række 3+4) og ”Bronze Ringside”(række 5-7).

Til både Øst- og vestfinalerne vil der være mulighed for at opleve rapperen Jooks, som efter sin tid i Rent Mel nu debuterer som solist med albummet "Priviligeret" den 1. september.

Sidste år indledte MC's Fight Night et samarbejde med Muskelsvindsfonden, som betød, at konkurrencen drog med Grøn Koncert-karavanen rundt i sommerlandet og således introducerede konceptet for et bredere publikum end sædvanligt. Det samme vil være tilfældet i år, hvor man vil kunne opleve rapperne i hold på to mod to - og altså ikke en mod en, som tilfældet traditionelt er.

Til Grøn Koncert-arrangementerne lokkes desuden med nummerpiger og en gallaklædt Jøden, der som kampleder er blevet bedt om at styre begivenhederne. Som noget nyt vil man i år kunne opleve DJ Static og livebandet Boomblastaz, der på samtlige af de otte Grønne Koncerter vil levere de "hårde battlebeats - live and uncut", som det hedder i en udtalelse fra arrangørerne.

Check den nye hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA