x

Det legendariske band bekræfter studie-genforening

Det legendariske band bekræfter studie-genforening

– Det er bare demoer. Men gode demoer, siger Dave Davies til Rolling Stone om studiearbejdet, de tre overlevende medlemmer i det legendariske band The Kinks har gennemført indtil videre.

I fjor annoncerede frontmand Ray Davies, at The Kinks skulle genforenes.

Der havde da i mange år verseret rygter om, at det legendariske band, som blev dannet i 1964 og spillede sin hidtil sidste koncert på Norwegian Wood i Oslo sommeren 1996, skulle være nær en genforening.

Nu har frontmandens bror alias bandets guitarist Dave Davies talt med Rolling Stone om studieprocessen, The Kinks er i gang med. Sidste medlem er trommeslager Mick Avory.

I interviewet kommer det frem, at meget af tiden er blevet brugt på at finde materiale til en genudgivelse af konceptalbummet Arthur (Or the Decline and Fall of the British Empire), som fylder 50 år i år. Men også, at der blevet fundet ældre materiale, som bandet nu spiller ind på ny eller færdiggør.

– Det er bare demoer. Men gode demoer, siger Dave Davies blandt andet i interviewet med det amerikanske magasin.

Gruppen er især kendt for sange som "You Really Got Me", "Tired of Waiting for You", "Sunny Afternoon", "Waterloo Sunset" og "Lola" og havde deres storhedstid i 60'erne.

Se en liveoptagelse af "Victoria", der i studieudgaven åbner Arthur (Or the Decline and Fall of the British Empire).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA