x

Stor nyhed fra Iggy Pop

Stor nyhed fra Iggy Pop

I 2016 imponerede Iggy Pop kritikerne med Josh Homme-samarbejdet Post Pop Depression. Til efteråret er rocklegenden endnu en gang aktuel med et fuldlængdealbum.
 
Albummet har fået titlen Free og er indspillet i samarbejde med musikerne Leron Thomas og Noveller.

Ifølge pladeselskabet Loma Vista har det nye album næsten ingenting til fælles med den kritikerroste forgænger. Eller noget andet album i Iggy Pops karriere for den sags skyld.

I en tekst forfattet af Iggy Pop selv om albummet og dets titel, som pladeselskabet har videreformidlet til pressen, hedder det blandt andet, at dette er "et album, hvor andre artister taler for mig, men jeg låner dem min stemme."

LÆS OGSÅ: Se Bob Dylan og Neil Young optræde sammen for første gang i 25 år

Rocklegenden skriver videre, at han følte, han havde svært ved at komme af med sin "kroniske usikkerhed", som havde præget hans liv og karriere for længe efter den succesfulde Post Pop Depression-turné, og at han følte sig "tømt for energi" og bare ville "tage solbrillene på, vende ryggen til og gå sin vej".

Han tilføjer, at han ønskede "at være fri", og at selv om han ved, det er "en illusion", og at "frihed bare er noget, du føler", så hævder han alligevel at have levet livet indtil nu i den tro, at den følelse er alt, som er værd at forfølge.

"Dette album skete bare for mig. Og jeg lod det ske", afrunder Iggy Pop den korte tekst.

Udgivelsesdatoen for den tidligere The Stooges-frontmands næste studiealbum er sat til fredag 6. september, som sagt via pladeselskabet Loma Vista.

 
Tracklisten er som følger:
 
1. Free
2. Loves Missing
3. Sonali
4. James Bond
5. Dirty Sanchez
6. Glow In The Dark
7. Page
8. We Are The People
9. Do Not Go Gentle Into That Good Night
10. The Dawn

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA