x

Dúné udgiver debuten i Japan og Europa

Dúné udgiver debuten i Japan og Europa

I januar 2008 underskrev Dúnés pladeselskab Iceberg Records en licensaftale med det japanske pladeselskab Dreamusic. Aftalen kom i stand efter bandets optræden ved musikmessen MIDEM 08 i Cannes, hvor Dúné også fik overrakt "Border Breaker Award"-prisen.

"Vi har indgået en Guinness Record deal gange 10, som aldrig er set før." udtaler Manfred Zähringer, bandets internationale manager i en pressemeddelelse.

Der er sat gang i en mængde japanske promotionaktiviteter, hvor en delegation fra Japan blandt andet skal følge bandet et par dage i Danmark, og i slutningen af august drager Mattias, Cecilie og Ole til Tokyo, for at lave de første af en lang række interviews.

I november begiver bandet sig ud på en større koncert- og promotion-tur i Japan, hvor "We Are In Here You Are Out There" udgives den 22. oktober i år.

Japan er ikke det eneste land, der kan se frem til at få "We Are In There, You Are Out Here" på hylderne i pladebutikkerne. Iceberg Records har indgået en aftale med Sony BMG i Tyskland for det kontinentale Europa.

Det vil sige, at Dúné udgiver debuten i Tyskland, Østrig, Schweiz, Finland og Rusland i juli måned. I den forbindelse giver bandet koncerter i Tyskland og Moskva over sommeren, når de afsluttende eksamener på gymnasiet er overståede. I de frie perioder regner Dúné med at skulle skrive materiale til deres næste album.

Hen over sommeren kan Dúné dog stadig opleves en række steder i Danmark:

11. Jul 2008 - Tivoli Friheden, Århus
26. Jul 2008 - Varde Open Air, Varde
30. Jul 2008 - Bork Havnmusikfestival , Bork

09. Aug 2008 - Beat Day 08, Kbh.
10. Aug 2008 – Danmarks Smukkeste Festival, Skanderborg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA