x

Donald Trump vil hjælpe A$AP Rocky

Donald Trump vil hjælpe A$AP Rocky

Vil ringe til den svenske statsminister

Donald Trump har nu også udtalt sig om sagen, hvor A$AP Rocky siden 3. juli har siddet fængslet i Stockholm efter at have været involveret i et gadeslagsmål.

"Har lige talt med Kanye West omkring hans ven A$AP Rockys fængsling. Jeg vil ringe til den meget talentfulde statsminister i Sverige for at se, hvad vi kan gøre for at hjælpe A$AP Rocky. Så mange mennesker ville gerne se dette løst hurtigt!" skriver den amerikanske præsident på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet

Fredag blev varetægtsfængslingen af den amerikanske rapper forlænget med endnu en uge, skriver en række medier, blandt andre NME.

Donald Trump og Kanye West har mødtes flere gange og rost hinanden i offentligheden, og West er dermed en af de få personer fra den amerikanske musikscene, der støtter den kontroversielle præsident.

A$AP Rocky nægter sig skyldig og siger, han, hans bodyguard og to fra hans crew handlede i selvforsvar efter at være blevet forfulgt og angrebet af flere personer.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Verdensstjerne i slagsmål på åben gade i Stockholm

En underskriftindsamling, der kræver rapperen løsladt, har i skrivende stund mere end 600.000 underskrifter. En række kunstnere, blandt andre Tyler, the Creator, Tyga, Schoolboy Q, T.I. og Rihanna har også krævet stjernen frigivet. Tyler, the Creator har udtalt, at han nu vil boykotte Sverige, mens Tyga aflyste en svensk koncert forleden i solidaritet med A$AP Rocky.

A$AP Rocky nåede at give en koncert i Stockholm, inden han blev anholdt. Få dage tidligere optrådte han på Tinderbox, hvor GAFFAs anmelder var lidt mellemfornøjet med hans indsats.

LÆS OGSÅ: You have to end this tour, ASAP


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA