x

Coldplay begejstrede i Brixton

Coldplay begejstrede i Brixton

I går gav Coldplay gratis koncert op Carling Academy i London for at fejre deres tilbagevenden med albummet ”Viva La Vida Or Death And All His Friends”. GAFFAs udsendte, Nicolai Hartvig var til stede ved koncerten og havde masser af roser at dele ud i sin fem-stjernede anmeldelse.

Blandt andet skriver Hartvig, at der var en fremragende kontakt mellem det jokende band og publikum. Masser af selvironi og fremragende numre har været gennemgående for koncerten, og ifølge Hartvig skulle der faktisk kun andre rammer til, for at koncerten var noget nær perfekt:

”Coldplay spillede på 70 minutter sine nye sange fermt og sikkert, men skal nok bruge lidt mere tid på virkelig at give musikken vinger. Og det kræver paradoksalt også nok et stadion.

Med Coldplays nye "revolution" og nyskabelse er bandet vist endt i et dilemma. De har lavet deres hidtil mindst storladne plade, en introspektiv og nuanceret affære med reel dybde. Men de nye sange skriger alligevel på åben luft og plads til at svæve. Det er vel et luksusproblem.”

Læs hele anmeldelsen her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA