x

GAFFA på gaden: Mød Slipknot, Volbeat, Martin Jensen og mange flere

GAFFA på gaden: Mød Slipknot, Volbeat, Martin Jensen og mange flere

Så er GAFFAs augustnummer på gaden!

Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, klummer, koncertanbefalinger og meget mere – og et kæmpe 48 siders tillæg om Smukfest, der i år har 40 års jubilæum.

Du kan nu læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 29 kroner: tilmeld dig GAFFA Guld her

I denne måned pryder snart albumaktuelle Slipknot forsiden. Vi har mødt forsanger Corey Taylor på Copenhell – uden maske – til en snak om vreden og det oprør, der ifølge ham er så meget brug for. 

Volbeat er på vej med nyt album og rejser stadig verden rundt. Vi har talt med frontmand Michael Poulsen, der siden sidst har oplevet en ny triumf: Han er blevet far for første gang, og det sætter tankerne i gang.

Martin Jensen turnerer også verden rundt som dj, men bliver sjældent genkendt på gaden. Vi har mødt ham på absolut hjemmebane – i Sorring ved Silkeborg.

I vores store tillæg om Smukfest kan du blandt andet læse om en række kunstneres vildeste oplevelser på festivalen, om Suspekts særlige forhold til Smukfest, om festivalens historie og fremtid og Den Sorte Skoles stort anlagte 40 års jubilæumsshow for Smukfest.

Berlin er altid et besøg værd. Vi sætter fokus på byens mest interessante spillesteder.

Den danske sang lever og har det fremragende. Vi sætter spot på dansksprogede sangskrivere før og nu.

De danske festivaler har budt på talrige store oplevelser denne sommer. Vi kigger tilbage på de største.

Du kan også læse interviews med de nye, fremadstormende navne Weyes Blood, Hatchie og Ruston Kelly og med snart turnéaktuelle Anders Matthesen, der fortæller om sit forhold til musik.

Derudover kan du nyde vores faste indslag i vores introsektion. Heriblandt redaktørens leder, Bag om forsiden, Minus til plus, Nye udgivelser, vi glæder os til, Ordet er frit, Hold øje med – fire favoritter fra vækstlaget, Soundtrack til livet og de bedste tracks lige nu. 

Livesektionen byder på de bedste liveanmeldelser, Månendens spillested, Månedens event, Live-nyheder samt redkationens og skribenternes koncertanbefalinger.

GOD FORNØJELSE!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA