x

Hør Taylor Swifts nye, smukke ballade, "The Archer"


Hendes nye album er lige om hjørnet

Taylor Swift varmer op til sit kommende album Lover med en ny sang, "The Archer". Denne gang er der tale om en stemningsfuld, Jack Antonoff-produceret synth-ballade med Swifts stemme langt fremme i lydbilledet. Sangen starter helt stille, men får et diskret beat fra og med andet vers. Hør sangen og se den såkaldte lyric video ovenfor.

"The Archer" er den tredje forløber for Swifts Lover-album, som udkommer 23. august, bliver hendes syvende album og er opfølgeren til Reputation fra 2017. De to andre forløbere var "Me!" og "You Need to Calm Down" fra henholdsvis april og juni.

Den amerikanske megastjerne fortæller på Instagram, at "The Archer" ikke bliver en regulær single og derfor ikke får en traditionel musikvideo. Hun siger videre, deluxe-udgaven af Lover-albummet udkommer med udklip fra hendes gamle dagbøger med tegninger, billeder og tidlige sangtekster.

For nylig blev det offentliggjort, at Taylor Swift var den bedst indtjenende berømthed overhovedet i 2018.

LÆS OGSÅ: Her er verdens mest indtjenende berømtheder

Samtidig kan Swift glæde sig over, at hun er nomineret hele 10 gange til det kommende MTV VMA-show i New Jersey, som finder sted tre dage efter udgivelsen af hendes kommende album.

LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til MTV VMA-priserne

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA