x

FOTOSERIE: Så er Stella Polaris i gang

FOTOSERIE: Så er Stella Polaris i gang

Chillout-festivalen kører nu på 23. år

Det er igen tid til Europas største chill-out festival, Stella Polaris, der i år finder sted for 23. gang. Ligesom sidste år finder festivalen sted i Kolding, Sønderborg, Aarhus og Frederiksberg, og som altid er de optrædende en blanding af internationale og danske navne samt et mix af dj's og live-bands i mange forskellige genrer.

I går begyndte Stella Polaris i bagende sol i Kolding med blandt andre Lydmor, Go Go Berlin og Bylja, og den fortsætter i den kommende uge med blandt andre den engelske 90'er-soul/funkgruppe The Brand New Heavies, WhoMadeWho, Freja Kirk og IAMJJ, mens man på dj-siden blandt andre kan opleve Kasper Bjørke, de mangeårige deltagere Lulu Rouge og LCD Soundsystem-sangeren og -hovedkraften James Murphy.

Se en flot fotoserie fra fredagens Stella Polaris i Kolding ved at klikke på "Galleri" ovenfor.

Årets optrædende er:

Sønderborg 27.7.

Dave Seaman (UK) (dj-sæt)

WhoMadeWho (live, såkaldt Hybrid-sæt uden trommer)

Abalone (live)

Kingdom Blue (live)

Anders Midtgaard (dj-sæt)

Thomas Volmer (dj-sæt)

Nicka (dj-sæt)

Kalle B (dj-sæt)

 

Aarhus 28.7.

Dave Seaman (UK) (dj-sæt)

Kasper Bjørke (dj-sæt)

Mashti feat. Hush Forever (live)

Gavyn Mitchel (UK) (dj-sæt)

Freja Kirk (live)

IAMJJ solo (live)

Nicka (dj-sæt)

Kalle B (dj-sæt)

 

Frederiksberg 3.8.

The Brand New Heavies (UK) (live)

James Murphy (US) (dj-sæt)

Go Go Berlin (live)

Lulu Rouge (dj-sæt)

Sanaki (VN/IS/DK) (live)

Nicka (dj-sæt)

Kalle B (dj-sæt)

Stella Polaris er som nævnt Europas største chill-out-festival. Chill-out er en særlig musikalsk genre, hvor musikkens tempo eller rytmiske element er nedtonet og stemningen eller det melodiske element bliver sat i fokus. Mange hundrede danske og udenlandske artister og dj’s har optrådt på festivalen siden første arrangement, der fandt sted i Vennelystparken i Aarhus i 1997.

Festivalen har siden besøgt København, Frederiksberg, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg, Kolding og Sønderborg kommune. Arrangementerne afvikles altid i naturskønne og stemningsfulde rammer i de enkelte kommuner – i 2019 i Frederiksberg Have ved Frederiksberg Slot, i Botanisk Have i Aarhus, ved Koldinghus samt Sønderborg Slot.

Arrangementerne har fri entré og foregår i tidsrummet 12-21, og omkring 100.000 personer deltager hvert år deltager i arrangementerne, fra små børn til pensionister. 

De fire årlige events arrangeres i samarbejde med Frederiksberg, Aarhus, Kolding og Sønderborg kommune. Hvert år afvikles arrangementerne med hjælp fra mere end 500 frivillige i de fire byer.

Stella Polaris finansieres af kommunalt tilskud, sponsorer, fonde samt salg ved arrangementerne.

LÆS OGSÅ: Karrusel-festivalen offentliggør 17 nye navne


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA