x

Se Kanye Wests kor synge Nirvana-klassikere som gospel

Se Kanye Wests kor synge Nirvana-klassikere som gospel

"Let your light shine / It’s contagious"

Kanye West har hver søndag hele året stået for sine såkaldte Sunday Services, en slags gudstjenester, som bliver afholdt på hemmelige steder omkring Los Angeles for en særligt indbudt skare, og som også har sit eget band og gospelkor.

I søndags fremførte koret Nirvana-klassikerne "Come As You Are" og "Smells Like Teen Spirit", dog med omskrevne tekster, så det passer bedre til det kristne budskab. I "Come As You Are" lyder det eksempelvis i første vers: “Just confess / He’ll do the rest / Christ is here / Hallelujah“ i stedet for det oprindelige "Take a rest / As a friend / As an old / Memoria", mens koret i omkvædet til "Smells Like Teen Spirit" synger: "Let your light shine / It’s contagious / Here we are now / Inspiration” i stedet for det oprindelige "With the lights out / It's less dangerous / Here we are now / Entertain us".

NME har fundet et klip, som du kan se nedenfor – og nej, det er ikke Kanye, der dirigerer, men han skulle være et sted i kulisserne.

Nirvana udgiver i øvrigt 30. august livealbummet Live and Loud med en koncertoptagelse fra 1993 på vinyl og stream – en udgivelse, der hidtil kun har eksisteret som bonus-cd på 20 års-jubilæums-genudgivelsen af albummet In Utero i 2013.

LÆS OGSÅ: Kontrakt binder: Kanye West må aldrig gå på pension

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA