x

SPEkTR udgiver debutplade i næste måned

SPEkTR udgiver debutplade i næste måned

Allerede inden de 11 tracks på debut-pladen udkommer, har SPEkTR vakt opsigt med deres musikvideo til nummeret ”Things That Go Bump In The Night”. Ved Calgary Filmfestival i Canada vandt den publikumsprisen for bedste animationskortfilm, og ved årets AFIA Film Festival i Århus blev den kåret som bedste musikvideo.

I en presemeddelelse lyder det om pladen:

””B/W vs. TECHNICOLOR” er først og fremmest et ufatteligt stilbevidst værk. På en bølge fra hedengangne agentsoundtracks og ”cut to the chase”-temaer surfer numrene ubesværet fra det tindrende over det tilbagelænede til et rendyrket manisk og panisk forfølgelsesvanvid ad støvende baggyder. Man får fornemmelsen af, at man befinder sig i en film, som udspiller sig i grænselandet mellem det grusomme og det smukke.”

Den 20. juni holdes der pladereception på Sabotøren nær Nørrebros Runddel fra klokken 16.00. Herefter vil SPEkTR drage på turné.

Første koncert bliver den 17. juli, hvor SPEkTR med gæstebands spiller koncert under det katedralagtige loft i cykelkælderen under spejlbassinet på Kay Fiskers Plads i Ørestaden.

”B/W vs. TECHNICOLOR” udkommer både på cd og lp. Pladen er blandt andet produceret af Frederik Thaae (A Kid Hereafter og Murder) og Yebo og Nalna (fra Tremolo Beer Gut og Thau)

Tracklisten på pladen er som følger:

The Bronson beat
B/W vs. TECHNICOLOR
That goat legged fella –
Things that go bump in the night
Drops o’ kurare
Um 13 uhr schnappt die falle zu
Shivers, the return
Glass … not diamonds
Micro-caine
Betonville
All go in / none come out


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA