x

Se flot livevideo med GrimFest-aktuelle Turquoise Sun


"Vi må tage stilling til, hvor tæt på solen vores drømme kan flyve"

Fredag den 2. august klokken 15 spiller den aarhusianske psych-rock-sekstet på GrimFest i Brabrand, og de varmer op til koncerten med en livevideo til deres sang "Feathers" fra deres debutalbum Sunesthesia, der udkom i foråret. Videoen, præsenteret af Messyweekend, er optaget i det sydeuropæisk associerende Orangeri i den 150 år gamle Villa Kultur på Østerbro. Se videoen ovenfor.

”Feathers” er afslutningsnummeret på debutpladen og er nærmest en prog-ballade fra det ellers ofte energiske band. Sanger og saxofonist Andreas Kristiansen fortæller følgende om sangen:

– Linjen ”Stop here, your near, to near for your feathers” refererer til den græske sagnfigur Ikaros, der fløj for tæt på solen og styrtede i havet. Sangen beskriver med symboler og metaforer, hvordan det føles at være menneske i 2019, i en verden hvor vi sammen står over for store valg og må tage stilling til, hvor tæt på solen vores drømme kan flyve.

Hos GAFFA kvitterede vi med fire stjerner for debuten og skrev blandt andet:

”Turquoise Sun leverer et ganske kapabelt solbeskinnet popprog-album, der er indpakket i guitarpsykedelia, heliumvokal og synthflader, der lyder, som var de indspillet i en rumraket på vej mod stranden.”

LÆS OGSÅ: Turquoise Sun: Når det hele ikke skal være så f***ing let

Til efteråret tager bandet på international turné til blandt andet Canada.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA