x

Bon Iver indbyder til lyttefest på nyt album

Bon Iver indbyder til lyttefest på nyt album

61 forskellige lokationer – heriblandt i København – den 7. august

Hvis du heller ikke kan holde den smertende lange ventetid ud til, at Bon Iver med frontmand Justin Vernon i spidsen den 30. august udgiver deres forestående plade-udspil i,i (icommai), så er der håb forude. Foruden at allerede have smidt fire singleudgivelser i form af ”Faith”, ”Jelmore”, ”Hey, Ma” og ”U (Mann Like)” på gaden vælger bandet nu nemlig at lave endnu en håndsrækning til den ventende fan. Dette resulterer i et større arrangement, bestående af hele 61 listening parties verden over, hvor albummet vil blive afspillet i dets 13 numre lange helhed.

LÆS OGSÅ: Bon Iver annoncerer nyt album – hør to nye sange

I pladebutikker verden over vil der altså være mulighed for at stimle sammen og høre albummet, før det bliver udgivet til offentligheden – og ja, også i Danmark. Her afholdes lytte-sessionen hos pladebutikken Beat i København på Vesterbro og løber af stablen klokken 19.00 onsdag den 7. august. Entré er gratis, og forudbestilling af i,i er muligt på stedet.

Mere info kan findes på Beats begivenhedsside.

Ydermere kan du på http://icommai.com/ finde en komplet liste over stederne, hvor du ligeledes har mulighed for at lytte til pladen før din ven eller nabo, skulle du nu i stedet befinde dig udenlands.

Foruden at have tradition for anmelderroste og innovative udgivelser gæstede Bon Iver senest Danmark på dette års NorthSide, hvor GAFFAs seks-stjernede anmeldelse gik under overskriften Paralyserende med hele hjertet. Skulle dette ikke være nok til at vække interesse, har bandet for nyligt givet yderligere et indblikblik i produktionen og tilblivelsen af i,i i mini-dokumentaren Bon Iver: Autumn


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA