x

Iris Gold flytter Smukfest-koncert – skal spille med legender

Iris Gold flytter Smukfest-koncert – skal spille med legender

Skal optræde med Dave Stewart og Nile Rodgers

Dansk/indiske/jamaicanske Iris Gold skulle have spillet på Smukfest fredag den 9. august. Det skal hun ikke alligevel. Dog er der ikke tale om en aflysning, blot flyttes hendes spilletid til lørdag den 10 klokken 12. Grunden til omrokeringen skal findes i en mulighed, der bunder i et af historiens helt store poprocknavne, nemlig Eurythmics. Gruppen står blandt andet bag mega-hittet ”Sweet Dreams (Are Made of This)” og var et af 80'ernes mest populære bands.

Orkestret har solgt omkring 75 millioner album på verdensplan, og nu har bandets ene halvdel, guitarist Dave Stewart, valgt at opsætte en enkeltstående koncert bestående af Eurythmics’ største hits med diverse kvindelige gæstesangere – dog ikke hans gamle Eurythmics-kollega Annie Lennox, men blandt andre Emeli Sandé, Beverley Knight, Rahh, Roo Savill og altså også Iris Gold. Koncerten finder sted i London netop den 9. august som en del af Meltdown Festival, der kurateres af Chic-legenden Nile Rodgers, som også vil spille med i bandet, der akkompagnerer blandt andre Iris Gold.

LÆS OGSÅ: Iris Gold bekæmper intolerance i ny, flot video

Sangerinden får en travl weekend, da hun allerede lørdag morgen efter koncerten til Meltdown Festival i London flyver til Billund Lufthavn og dernæst haster til Smukfest for at gennemføre sin egen koncert i bøgeskoven.

Iris Gold er garant for at levere en fascinerende sammensmeltning af hiphop, soul og power pop. Iris Gold har også tidligere ageret support for ligeledes Smukfest-aktuelle Robbie Williams.

Iris Gold kan opleves på Smukfest, Stjernescenen, lørdag den 10. august klokken 12.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA