x

Før dansk koncert: Sådan var Pink i Norge

Før dansk koncert: Sådan var Pink i Norge

GAFFA Norges anmelder er svært begejstret for Pinks optræden i Oslo.

Der er formentlig lagt i kakkelovnen til et grandiost og storladent arena-show, når Pink onsdag aften indtager CASA Arena i Horsens. I hvert fald hvis man anser mandagens præstation i Norge som en slags lakmusprøve.

GAFFA Norges anmelder, Aurora Henni Krogh, kalder oplevelsen for ”sårbar, ægte og gribende – alt hvad man forventer af en popstjerne af Pinks kaliber”. Det eneste hår i suppen på Telenor Arena mandag aften var den momentvise beklagelige lyd. Noget som danske fans kan forvente ikke bliver noget problem, da netop CASA Arena tidligere har vist sig som garant for en relativt høj lydkvalitet. Lad os i samme ombæring kollektivt krydse fingre for, at nattens dramatiske flyhændelse ikke har rystet superstjernen for meget.

LÆS OGSÅ: Pinks entourage i flybrand i Danmark

Især de to skæringer ”Beautiful Trauma” og ”Just Like a Pill” vækker glæde hos anmelderen. ”Begge sange var pragtfuldt koreograferede, og produktionsmæssigt var showet på højde med det bedste undertegnede har oplevet,” skriver hun. Hvis det skulle friste, kan du læse den norske anmeldelse i sin fulde længde lige her.

Der er stadig ledige billetter til showet – find dem på www.ticketmaster.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA