x

Ikonisk spillested genåbner

Ikonisk spillested genåbner

Som en anden Fugl Føniks vender Falkoner Salen tilbage

I årtier har den blotte tilstedeværelse af ordene "Falkoner Salen" på en given billet vækket både ustyrlig glæde og forventning. Koncertstedet har tidligere huset gigantiske musikalske navne som Louis Armstrong, Rolling Stones og Leonard Cohen. Derfor har det været med stor spænding, at koncertgængere har ventet på relanceringen af stedet efter to års ombygning.

LÆS OGSÅ: The 1975: Falkoner Salen, København

Genåbningen sker i forbindelse med åbningen af et Scandic-hotel på adressen. Scandic har samtidigt påtaget sig opgaven med at drive den legendariske Falkonersal.

For at understrege betydningen af genåbningen for området, mødte Frederiksbergs Kommune borgermester, Simon Aggesen, op til den officielle åbning af det nye center. Et center, der både kommer til at huse hotel, restaurant, bar og altså føromtalte eventvenue. Simon Aggesen udtaler ”På byens vegne skal der lyde et stort tillykke og velkommen til Frederiksberg”.

Den første koncert i den genåbnede Falconer Salen bliver 23. september med det elektroniske violinfænomen Lindsey Stirling, og dette efterår kan man også opleve blandt andre Snarky Puppy den 24. oktober og Emeli Sandé den 1. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA