Big Thief klar med endnu et album samt danske koncerter

Big Thief klar med endnu et album samt danske koncerter

Two Hands er på gaden den 11. oktober, og bandet spiller i Danmark til marts

Støvet har knap nok lagt sig fra det amerikanske indie-folkband Big Thiefs anmelderroste U.F.O.F, som blev udgivet den 3. maj i år og sendt videre på sin vej med fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, og nu er der yderligere godt nyt undervejs. I stedet for støv er det dog umiddelbart den prompte annoncering af et nyt album, der kommer til at pryde det musikalske efterårslandskab. Two Hands hedder opfølgeren og udkommer efter planen den 11. oktober allerede nu i år, atter under 4AD-banneret. 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: De nye indiedarlings ophæver tid og sted på grænsen til det selvudslettende

Two Hands er det fjerde album-udspil fra bandets side, efter U.F.O.F fulgte i kølvandet på henholdsvis Masterpiece (2016) og Capacity (2017), som begge også blev mødt med pæne anmeldelser. 

Som om det at udgive to plader på mindre end 365 dage ikke skulle være nok forkælelse i sig selv, så suppleres udgivelsen af Two Hands med en europæisk turné i det nye år, hvor to danske spillesteder får glæden af at være vært for Big Thief.

Indie-darlingerne slår først et smut forbi Store Vega den 11. marts, hvorefter turen går over Storebælt og til Aarhus, hvor VoxHall fire dage senere den 15. marts ligeledes har amerikanerne på besøg. Dele af billetindtægterne fra de to koncerter samt resten af Europaturnéen vil gå til det humanitære projekt Hangarmusik.

Med nyheden følger desuden den officielle annoncering af albummets 10 numre-lange trackliste, samt førstesinglen "Not", som kan lyttes til ved at klikke lige her. 

TWO HANDS TRACKLISTE:
1.Rock And Sing
2. Forgotten Eyes
3. The Toy
4. Two Hands
5. Those Girls
6. Shoulders
7. Not
8. Wolf
9. Replaced
10. Cut My Hair


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA