x

Killing udgiver sommerhit

Killing udgiver sommerhit

Dagens mærkeligste (og sødeste) historie.

Nogle gange tikker der pressemeddelelser ind i indbakken, som er svære at ignorere – også selvom informationen stikker i en særdeles uventet retning. Men når der står skrevet en sætning som: "Uden tommelfingre kan det være svært at gribe mikrofonen", så læser man videre. 

Det er godt nok et par uger siden, at tracket kom på gaden, men sangen "Tak, min Sommerven" er titlen på en noget usædvanlig udgivelse fra menneskets næstbedste ven; katten. Mere specifikt er det killingen Lemon, hvis "miav" er blevet foreviget på et sommerhit.

Lemons discobanger "Tak, min Sommerven” hylder de 6.399 danskere, der har meldt sig som sommervenner for svigtede dyr. Sommervennerne hjælper ikke bare Lemon, men alle svigtede dyr, der er blevet forladt eller dumpet hen over sommeren 2019.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Cat Power fortolker Rihannas kæmpehit "Stay"

716 killinger er allerede flyttet på Dyrenes Beskyttelses internater og får nye kærlige ejere, når de er klar til at blive formidlet videre. Lemon selv blev "glemt" i en busk tidligere på sommeren.

Sangen er lavet i forbindelse med Dyrenes Beskyttelses kampagne Bliv sommerven, hvor der rekrutteres hjælpere med åbne arme og hjem. Det er de personer, der indtil videre har reddet dyreliv, som Lemon shout-miawer på tracket. 

Alle KODA-pengene der bliver tjent på dette projekt, går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse for at hjælpe andre efterladte dyr. Derudover donerer de 6.399 danskere 100 kroner om måneden i juli, august og september. På den måde bliver der sørget for dyrlægebesøg og omsorg. 

Så når du sidder i den svindende aftensol her sidst på sommeren, og har brug for blød 80’er disco akkompagnerede af sød kattejammer, så sæt et stykke med Lemon på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA