x

Iggy Pop synger om 007 i ny musikvideo


Kongen af topløse mavefester har taget skeen i den anden hånd og er trukket i smokingsættet i musikvideoen til den nye single ”James Bond”.

Forrige måned udkom den anden single "James Bond" fra Iggy Pops forestående album Free, hans første siden Post Pop Depression fra 2016. Nu er lydsiden i dag blevet suppleret med en musikvideo. Mens megastjernen normalt ikke er bange for at vise maveskind – og gerne meget af det – er det en anderledes velklædt og velsoigneret version af Iggy, der i sangen synger om en kvindelig, agent-agtig persona.

I videoen er Leron Thomas med på trompet, mens Faith Vern fra bandet PINS spiller kvinden, hvorom der bliver sunget: "She might stand in your way, but still she'll save the day/ She wants to be your James Bond".

LÆS OGSÅ: Hør Iggy Pops nye single

Til spørgsmålet omkring meningen bag ”James Bond” er hr. Pop sit vanlige, kryptiske jeg: ”Jeg ved ikke præcist, hvad hun pønser på, men lykken er vendt, og nu tager hun over. Altså, hvorfor ikke? Jeg har aldrig haft det sjovere med at synge en given tekst.”

Hvorvidt den tidligere The Stooges-frontmand foretrækker sin cocktail shaken, not stirred, fremgår ikke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA