x

UHØRT Festival offentliggør spilleplan

UHØRT Festival offentliggør spilleplan

Den danske festival UHØRT har netop klargjort spilleplanen for de 39 artister på programmet

39 bands er tidligere på året blevet præsenteret på UHØRTs program, og nu er de klar med den endelige spilleplan for årets de mange upcoming artister, der stimler sammen den kommende weekend. Navne som Anton Walter, Angående Mig, Frida Diamand, Girlcrush, Rigmor og Theo X er på plakaten.

– Vi kan i dag endelig offentliggøre spilleplanen, hvilket vi har glædet os helt vildt til. Nu kan vores publikum virkelig planlægge deres tur på festivalen. UHØRT handler om det uhørte, der bør høres, og årets festivalprogram understreger præcis dét, netop fordi det er spækket med al den musik, du ikke anede, du vil komme til at elske, fortæller festivalleder Jesper Krüger.

LÆS OGSÅ: Her er august måneds mest spændende festivaler

UHØRT startede i 2013 på Refshaleøen i København. Allerede til jomfru-festivalen viste festivalen at de har sans for at spotte talent – The Minds of 99 var eksempelvis på scenen i det første år. I dag er UHØRT vokset betydeligt, og har nu tre scener og altså 39 liveacts. 

UHØRT Festival har markeret sig som en særdeles spændende festival for upcoming artister. Et af de specifikke tiltag der gør UHØRT unik er, at de forskellige navne får feedback efter deres optræden af professionelle bandcoaches. Det sker for at hjælpe kunstnerne bedre på vej, og samtidigt sikre publikum det bedst mulige produkt.

UHØRT Festival foregår i weekenden den 23. og 24. august ved Enghavevej på Vesterbro i København.

Du kan se den fulde spilleplan HER.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA