Australsk teenage-fænomen gæster DR Koncerthuset

Australsk teenage-fænomen gæster DR Koncerthuset

Søndag den 17. november kommer den blot 16-årige australier Ruel til Danmark og spiller i DR Koncerthusets Studie 2. Den unge singer-songwriter med den store stemme er en succes i udlandet. 

På Spotify har den kun 16-årige Ruel tæt på seks milioner månedlige lyttere og over 250 milioner afspilninger. Den slags høje tal er forholdsvis usædvanlige for så ung en artist, men på kun to år og med én ep i ryggen har Ruel opnået en populriet, som mange musikere kun kan drømme om. 

Søndag den 17. november i DR Koncerthusets Studie 2 vil man for første gang på dansk jord, kunne opleve Ruel live, som en del af hans allerede næsten-udsolgte verdensturne. Billetsalget begynder fredag den 23. august og kan købes via DR’s hjemmeside her.

LÆS OGSÅ: Bedst lige nu: 12 håndplukkede tracks 

Ruel blev opdaget i 2013 af den amerikanske stjerneproducer M-Phazes, som står bag hits fra blandt andre Madonna, Demi Lovato og Eminem. Trods sin unge alder, har australieren allerede ageret opvarmning for Khalid og Shawn Mendes. Den 13. september udkommer Ruels anden ep Free Time, som indeholder hans to r&b-klingende singler "Painkiller" og "Face to Face". 

Ruel Vincent Van Dijk slog igennem sidste år med kærlighedssangen "Dazed and Confused" fra ep'en Ready, men udgav sin debutsingle "Golden Years" som kun 14-årig tilbage i 2017. I den sammenhæng gjorde Ruel sig bemærket ved en live radioperformance for det australske radiokanal triple j's indslag Like A Version, hvor han viser sin stemme frem. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA