x

The Shins udgiver nyt på eget selskab

The Shins udgiver nyt på eget selskab

Den amerikanske guitarrock-gruppe The Shins er på vej med deres fjerde album, og det bliver det første, der udkommer på forsanger James Mercers nystartede selskab Aural Apothecary, oplyser festivalwise.com.

Alligevel betyder The Shins’ træk ikke nødvendigvis, at deres samarbejde med det anerkendte indie-selskab Sub Pop ophører. Sub Pop, der også er kendt for at udgive navne som Band Of Horses og Wolf Parade, har udgivet alle The Shins’ tre tidligere album, senest ”Wincing The Night Away” fra 2007.

The Shins’ manager Ian Montone udtaler til Billboard, at han håber, at gruppen kan fortsætte en form for samarbejde med Sub Pop, ”som har gjort et godt stykke arbejde for bandet, og som har et fremragende personale, der virkelig elsker musik.”

Sub Pop-chef Megan Jasper udtaler på sin side, at ”selskabet ville elske at fortsætte med at arbejde sammen med The Shins”.

Det nye album er dog ikke færdigt endnu. Faktisk er det kun i opstartsfasen, for manager Ian Montone udtaler: ”Det første mål er at lave pladen og så se, hvor den tager os hen”.

Hvornår det nye The Shins-album udkommer, melder historien ikke noget om, men det er altså ikke lige om hjørnet.

The Shins på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA