x

Se billede af den "nye" David Bowie fra kommende film

Se billede af den "nye" David Bowie fra kommende film

Johnny Flynn er navnet på den David Bowie-personifikator, som kan ses i filmen Stardust, og nu er det første billede med Flynn i Bowie-outfit offentliggjort.

Billedet kan ses på Pitchforks hjemmeside lige her. Sydafrikanske Johnny Flynn har både erfaring indenfor musik og skuespil, hvilket gør ham til en oplagt Bowie-kandidat, da Bowie udover sin uforglemmelige musik også medvirkede i film som The Man Who Fell To Earth fra 1976 og Labyrinth fra 1986. Filmen portrætterer Bowie i den periode i start-70’erne, hvor han danner sit ikoniske alterego Ziggy Stardust (billedet ovenfor stammer dog fra Aladdin Sane-perioden umiddelbart efter, red.).

Filmproducerne insisterer dog på, at filmen ikke skal kaldes en biopic. Den beslutning er højst sandsynligt en reaktion på den kritik, som filmen har mødt fra Bowies søn, der tilbage i februar kritiserede nyheden om Bowie-filmen. Sønnen gav på Twitter udtryk for, at filmplanerne ikke er vel modtagne i familien, og at filmproducerne indtil videre ikke har fået retten til at benytte Bowies musik.

LÆS OGSÅ: Anmelderrost David Bowie-musical kommer til Danmark

“Det er helt op til publikum, om man har lyst til at se en biopic uden Bowies musik og uden familiens accept”, skrev Jones på sin Twitter-profil. En istemmende kommentar lød: “Jeg kan kun håbe på, at publikum uden de to vigtige faktorer beslutter sig for at blive væk. Og jeg håber på, at Flynn beslutter sig for det samme”. 

Men nu er billedet af Flynn som Bowie-becoming-Ziggy offentliggjort. Meget tyder derfor på, producerne bag filmen er ligeglade med Bowies bagland, og at filmen bliver en realitet i overskuelig fremtid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA