x

Dansk Slipknot-koncert bekræftet

Dansk Slipknot-koncert bekræftet

Forleden omtalte vi en Slipknot-koncert i KB Hallen torsdag den 13. november, men dengang kunne man kun købe billetter på udenlandske hjemmesider. Nu har den danske koncertarrangør Live Nation imidlertid bekræftet koncerten og kan også oplyse, at billetsalget begynder torsdag den 26. juni klokken 10 på Billetlugen og i landets Fona-butikker.

Live Nation kan videre fortælle, at der bliver tale om et vaskeægte metalbrag i KB Hallen til november, for til koncerten bliver opvarmningen leveret af to særdeles markante heavynavne, nemlig Machine Head og Children Of Bodom.

Slipknot er for tiden ved at færdiggøre deres endnu ubetitlede fjerde album, som kommer på gaden senere denne sommer og efter sigende skulle være deres tungeste til dato, hvilket siger ikke så lidt. Og de ni medlemmer bærer som sædvanlig masker og farvestrålende kostumer, når de indtager KB Hallen.

Slipknot gæstede sidste gang Danmark i Valby Hallen i oktober 2004, hvor de spillede sammen med Slayer og Mastodon. En koncert, som blev rost af GAFFAs anmelder Jens Jam Rasmussen, der dog var voldsomt kritisk over for lyden i Valby Hallen, men vi kan så håbe på, at den bliver bedre i KB Hallen.

Slipknots hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA