x

Se Lizzo optræde med en kæmpe numse på scenen

Se Lizzo optræde med en kæmpe numse på scenen

Hvis du har brug for et boost denne formiddag, så kan det klart anbefales at tjekke Lizzos optræden fra gårsdagens Video Music Awards ud. Den amerikanske sanger prædikede self-love med en overdimensioneret numseformet ballon hoppende i baggrunden.

Lizzo sang bogstaveligt talt trenchcoaten af tricoten i går aftes til MTV’s årlige Video Music Awards med sangene “Truth Hurts” og “Good as Hell” fra sit seneste album Cuz I Love You. Scenen var sat til, hvad man kan kalde en religiøs oplevelse anno 2019; komplet med korsangere, prædiken og numseryst.

Optrædenen kan ses i videoen nedenfor, hvor Lizzos feel-good prædiken også kan høres: "Jeg er træt af bullshit – og jeg ved, at I også er trætte af bullshit! Det er svært at elske sig selv i en verden, som ikke elsker én! Det her er en mulighed for os lige nu til at have det good as hell – fordi I fortjener at have det godt!" 

Lizzo var nomineret i kategorierne Best New Artist, Push Artist of the Year, Best Power Anthem og Song of Summer. Hun kunne ikke tage nogen priser med hjem, men beviste, at hun er en vinder på scenen. 

Melissa Viviane Jefferson aka Lizzo er kendt for relaterbare sangtekster om accept, kærlighed og positivitet – og et talent for at spille tværfløjte. Sangeren og rapperen fra Detroit gæster Vega den 19. november som en del af turnéen Cuz I Love You Too Tour og optrådte også på årets Roskilde Festival, hvor GAFFAs anmelder slet ikke kunne være i sig selv af begejstring.

LÆS OGSÅ: Det her er Lizzos verden. Vi lever bare i den.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA