x

VIDEO: 14-årig pige spiller trommer til Slipknot – og går viralt


"Godt arbejde"

En video af den 14-årige Maren Alford, der spiller trommer til Slipknots 2019-single "Unsainted" er gået viralt, bemærker NME, og har nu mere end 80.000 visninger på YouTube. Se videoen ovenfor.

"Jay Weinberg er en af mine yndlingstrommeslagere, og jeg er begejstret over at fortolke en af hans sange – det øjeblik, jeg hørte Slipknots "Unsainted", vidste jeg, at det skulle være den," skriver Maren Alford med henvisning til Slipknots trommeslager. Jay Weinberg er i øvrigt søn af trommeslageren Max Weinberg fra Bruce Springsteens E Street Band og var i 2009 vikar for sin far i samme, mens faren var bandleder i Conan O'Briens talkshow.

YouTube-brugerne er vilde med den unge Alfords evner. "Er Jay blevet gjort opmærksom på sin erstatning?" lyder den mest populære kommentar i skrivende stund. "Du er fantastisk, godt arbejde", skriver en anden, og en tredje fortæller: "Jeg har arbejdet med musikere med 20 års erfarning, som ikke kan spille dét så præcist, kraftfuldt og hurtigt på et relativt simpelt trommesæt. Absolut fejlfrit. Meget fortjent omtale hos NME og Loudwire og utvivlsomt en meget lys fremtid for denne unge trommeslager. Godt arbejde."

Alford linker under sin video til et interview i Drum Magazine, hvor hun fortæller, at hun har spillet trommer, siden hun var otte år og er medlem af Texas-pop-punk-teenagepigetrioen Not Ur Girlfrenz, der allerede har været på turné som opvarmning for pop-punk-gruppen Bowling for Soup og sidste år var med på den omrejsende festival Vans Warped Tour.

"Unsainted" var første single fra Slipknots nyligt udsendte sjette album, We Are Not Your Kind. Bandet har i øvrigt netop annonceret koncert i Royal Arena 20. februar 2020, og billetsalget begynder fredag den 30. august klokken 9 via dette link.

LÆS OGSÅ: Slipknot har endnu et album lige på trapperne

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA