Nyhed

UK-sværvægtsrapper gæster Danmark

GAFFA.dk - alt om musik

Lørdag den 16. november gæster UK-rapperen Giggs Amager Bio. Der er ingen tvivl om, at det bliver en festlig aften med tunge beats, når en af sværvægterne fra det britiske hiphop-miljø kommer til Danmark.

Fra Peckham i det sydøstlige London trådte Giggs i 2008 frem med debutalbummet Walk In Da Park. Det var dog først 2016-albummet Landlord og hittet “Lock Doh”, der fik den internationale scene til at få øjnene op for Giggs.

På sine seneste to album Wamp 2 Dem (2017) og BIG BAD... (2019) har rapperens varme stemme med den markante dialekt tiltrukket nogle af de store drenge inden for amerikansk hiphop som Young Thug, 2 Chainz og French Montana, som gæster Giggs' hårdtslående beats.


Og til november får danskerne mulighed for at opleve den solide UK-rapper, der er på vej ud over de internationale ramper med turnéen Giggs The Tour.  

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Big Bad Giggs i storform

GAFFAs anmelder skrev om Giggs' nyeste 2019-album BIG BAD…, som indeholder bangeren "BABY":
"Ud over at albummet er lidt langtrukkent, er nakkemusklerne dog garanteret aktivitet på de tunge beats, og Giggs' letsindige, overlegne levering følger ditto tekster og udgør en ganske solid plade."


Man kan derfor roligt varme nakkemusklerne op og glæde sig til november. Og hvis man vil høre ordene fra Giggs selv, så annoncerede rapperen turnéen i går på Instagram – kort afbrudt af en ivrig datter.

Billetsalget starter 30. august kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GIGGS TOUR


Et opslag delt af GIGGS (@officialgiggs) den

 

ANNONCE