VIDEOPREMIERE: Masasolo udgiver ny single med tilhørende 70'er-video


En drømmer i en voksen mands krop - med cowboyhat

Det danske band Masasolo udgiver deres nye single “My Head Is A Radio”, den anden singleforløber fra gruppens kommende andet album Bridges, og GAFFA holder premiere på den tilhørende video ovenfor. Frontmand Morten Søgaard beskriver sig selv som en drømmer i en voksen mands krop, og det beskriver meget godt Søgaards legesyge tilgang til musikken.   

– En aften tog jeg ud for at drikke en øl med min gamle veninde fra studiet, og mens vi hang ud, opstod der vaskeægte magi mellem os. Der skete noget med lyset, og pludselig var det som om, vi havde fået øje på hinanden for allerførste gang. Jeg var forelsket. Jeg tænkte også, at hun kunne have det på samme måde, men der var en masse, der stod i vejen for, at jeg kunne finde ud af det. Hun blev det eneste, jeg tænkte på, og jeg havde det, som om mit hoved var en radio, der kun havde kanaler med programmer om hende.

LÆS OGSÅ: Voksenlivsgrublerier i psykedelisk skær

Masasolos historie er noget særpræget, da de tilbage i 2016 blev booket til Roskilde Festivals Rising-scene, inden gruppen overhovedet havde fået sit endelige navn. Masasolo tager inspiration fra 70’ernes eksperimenterende rockmusik og er ofte blevet sammenlignet med det australske psykedelia-band Tame Impala.

Tidligere i år udkom det kommende albums første singleforløber, “You Got That Something”, som er det første, man har hørt fra kvartetten siden deres debutalbum At Sixes And Sevens i 2017. Masasolos andet album Bridges udkommer 11. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA