Nyhed

Cigarettes After Sex annoncerer album og endnu en dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Den 25. oktober udkommer Cigarettes After Sex’ andet studiealbum med titlen Cry. Bandet giver desuden koncert på VoxHall 6. april.

Det texanske band Cigarettes After Sex er kendt for deres indtagende drømmepop, og på singlen “Heavenly” byder frontmand Greg Gonzales’ lyse vokal lytteren tilbage ind i deres dragende univers.

Albummet er indspillet på Mallorca, og Gonzales fortæller om effekten af det tørre landskab og de lange solnedgange: – Jeg anskuer Cry som en film. Albummet er optaget på denne betagende, eksotiske lokation, hvor en masse karakterer og scener væves sammen til et hele, der i sidste ende handler om romantik, skønhed og seksualitet. Det er en meget personlig beretning om, hvad netop de ting, betyder for mig. 


Ud over den allerede annoncerede koncert i Den Grå Hal 22. november kan aarhusianerne nu også glæde sig til at træde ind i Cigarettes After Sex’ drømmeland, når de den 6. april 2020 gæster VoxHall. Billetsalget begynder den 4. september klokken 10 via fondenvoxhall.dk.

 


ANNONCE