x

Her er de nominerede til Club Awards 2019

Her er de nominerede til Club Awards 2019

Nu skal der for fjerde gang uddeles bastunge statuetter til de artister, der befinder sig på toppen af den danske clubscene. I år er det Brøndby Hallen, der lørdag den 16. november lægger scene til den lyd- og lasermættede prisuddeling Club Awards. De nominerede er offentliggjort, og det samme er de første live-acts.

Til november kan man forvente sig et awardshow, der bliver større i forhold til de tidligere shows, og hvis man ser på artikelbilledet, som er fra sidste års show, ser det ud til at blive ganske heftigt: "I år skruer vi i den grad op for effekterne, og tør godt love et vildt og voldsomt show med et endnu højere tempo end tidligere. Vi har længe søgt efter et venue, som har det hele, og som både størrelsesmæssigt og volumenmæssigt passer ind i vores koncept. Det har ikke været nogen helt nem opgave. Tidligere har vi skaleret showet efter vores venue. Men i år har vi skaleret venuet efter showet, udtaler arrangørerne i en pressemeddelelse."

De liveoptrædender, der skal få taget til at lette på Brøndby Hallen er indtil videre Sick Individuals (NL), Aligator, SNAVS, Specktors og Nonsens. De nominerede kan ses nedenfor artiklen. 

Faustix er den mest nominerede dette år, efter at han vandt prisen som Årets Bedste Producer sidste år. Faustix dominerer seks ud af de ni prestigefyldte kategorier. Yderligere kan man se frem til at finde ud af, om den kun 18-årige Clara vinder prisen som Årets Nye Danske Navn. GAFFAs anmelder oplevede hende til by:Larm i Oslo "Der er en modenhed over Claras stemme, der bevæger sig i takt med et dystopisk elektronisk lydbillede. Clara står som alene eksempel på en dansk artist, der gør noget andet end det, der før er set".

Igen i år er det igen publikum, der har magten, når de får lov til at bestemme hvem af de nominerede, der skal vinde i samtlige ni kategorier. Afstemningen løber frem til den 4. november lige her

Årets Danske Club Navn
Citybois
Emil Lange
Faustix
Zookeepers

Årets Danske Club Hit
Faustix – Thorns
Gilli – Vai Amor
Spectors & Nonsens – Unz Unz
Zookeepers & Clara – Can’t Fall Asleep

Årets Danske DJ
Faustix
Kölsch
Martin Jensen
MORTEN

Årets Danske Live Navn
Benal
Faustix
Suspekt
Ude Af Kontrol

Årets Danske Producer
Albert Vilhelm Wanscher (Benal)
Henrik Wolsing (Hennedub)
Nicki Pooyandeh
Morten Brangstrup Olsen (Faustix)

Årets Danske Club
ARCH
At Dolores
Culture Box
HIVE

Årets Danske Club Event
Bøgescenen, Smukfest
Distortion
IG60 (CPH Deep)
MagicBox, Tinderbox

Årets Danske Musik Video
Faustix – Thorns (af Tom McKenzie)
Gilli – Vai Amor (af Brede Korsmo)
Sivas – 4livet / Capitan (af Fenar Ahmad)
TopGunn – Nik & Jay (feat. Benjamin Hav) (af Sony Music Flow)

Kategori: Årets Nye Danske Navn
Alexander Oscar
Clara
Nicklas Sahl
Zookeepers


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA