x

VIDEO: Toppen af Poppen vækker de helt store følelser

VIDEO: Toppen af Poppen vækker de helt store følelser

"Det var virkelig smukt, og jeg kunne mærke dig så dybt i den sang. Det var bare så meget din sang. Jeg er så glad for, at du tog den; den sang betyder så meget for mig."

Det er efterhånden bevist, at stemningen er noget helt særligt i TV 2-programmet Toppen Af Poppen, hvorfor flere af fortolkningerne lever deres eget selvstændige liv efter programmernes afslutning. Der skabes et særligt intimt rum, når artisterne træder ind i hinandens tekstuniverser og fortolker hinandens sange. Formatet er kendt for at frembringe tårer, og i går aftes delte Medina og Kwamie Liv et rørende øjeblik sammen, da Medina fortolkede Livs sang “Higher”.

Artiklen fortsætter nedenfor

Fra det øjeblik, hvor Kwamie Liv hører, at Medina vil synge “Higher”, er det tydeligt at se, at sangen betyder noget helt særligt for begge kvinder. Videoen kan ses lige her.

"Det var så vildt og inspirerende at se en sang, der betyder så meget for mig, give mening for andre. Det rammer bare dybt. Det er den mest personlige sang, jeg nogensinde har skrevet, og det gik op i en højere enhed," siger Kwamie Liv.

“Higher” kom til i 2015, da Kwamie Liv endelig havde fundet ord efter at have mistet en af sine nære venner og omhandler tabet, men også følelsen af, at selvom man er omgivet af mennesker, som man elsker, så står man altid tilbage med sig selv.

Medinas fortolkning får både hendes egne og Kwamie Livs følelser frem: "Hver gang jeg får lov til at synge den, føler jeg, at jeg giver slip på nogle af de ting, som jeg er i gang med at lære at give slip på, og siger: "Hey, jeg er god nok". Det har jeg endelig lært, at jeg er," siger Medina.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA