x

Auditorium-kunstnere spiller i Pumpehuset

Auditorium-kunstnere spiller i Pumpehuset

Billede: Timme Hovind

Det vælter ikke ligefrem med indendørs koncerter på denne tid af året, men lidt er der da, og en af de mere interessante er den såkaldte Auditorium Label Night i Pumpehuset i København lørdag den 12. juli.

De årvågne har nok gættet, at der er tale om en aften helliget kunstnere på Nikolaj Nørlunds pladeselskab Auditorium, og det er da også ganske rigtigt.

Denne aften spiller tre af selskabets kunstnere, nemlig Nørlunds eget band The Rhonda Harris samt den lavmælte, men intense singer-songwriter Lise Westzynthius (billedet) og Auditoriums nyeste signing, gruppen Mellemblond, der er inspireret af blandt andre Black Rebel Motorcycle Club og Steppeulvene – og det høres.

Ved denne aften vil The Rhonda Harris i øvrigt have fint besøg, idet Sune Rose Wagner fra The Raveonettes vil gæste bandet på sang og guitar. Wagner har aldrig tidligere spillet med The Rhonda Harris, men han har derimod spillet med et andet Auditorium-navn, Niels Skousen, både live og på cd.

The Rhonda Harris var tidligere blot kendt under navnet Rhonda Harris, men i forbindelse med gruppens seneste album, april måneds ”Here’s The Rhonda Harris”, har gruppen fået tilføjet det lille ”the”. Ifølge Nørlund et udtryk for, at der nu er tale om et sammentømret band og ikke blot Nørlund med skiftende assistenter.

Auditoriums hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA