x

Surrealistiske stunts og drama i ny online video-serie

Surrealistiske stunts og drama i ny online video-serie

ROOM 4.1 er et helt nyt format - svedigt, blodigt, nytænkende format. Det foregår uden ord – med en surrealistisk lydside, der på samme tid er genkendelig men også forvrænget til noget konstant mystisk lurende under overfladen. Historien er simpel: en mand flygter fra en overvældende virkelighed. Han lader som om han har ondt i sin finger, men besøget på hospitalet tager en uventet drejning.

RECAP samler klip fra første sæson af ROOM 4.1.

NYSKABENDE FYSISK TEATER – PÅ VIDEO

ROOM 4.1 er lavet af det prisvindende, internationalt anerkendte Kristján Ingimarsson Company. Det er et af Danmarks mest nyskabende fysiske teaterkompagnier. De stod bl.a. bag den kæmpestore succes BLAM!.

”Teatret kan være en Dinosaur, så jeg har løsnet op omkring teatrets selvhøjtidelighed og brudt med den klodsede teaterform. Især det fysiske teater har et kæmpe potentiale på de sociale medier, fordi kroppen er så umiddelbart et udtryk. Vi har brug for at være i vores kroppe,” fortæller instruktør og performer Kristján Ingimarsson. ”Jeg er i gang med at finde et udtryk som går fri af historien og fokuserer på øjeblikket.”

Afsnit nummer 11 – og første afsnit i anden sæson af ROOM 4.1.

VIL DU SE OPTAGELSERNE LIVE?

Vil du se hvordan alle stunts bliver til? Hvordan de laver disse fysiske filmstunts? Hvilke dramaer der sker backstage? I forestillingen ROOM 4.1 – LIVE er du inde i hovedet på en desperat instruktør. Du oplever forvredne, vægtløse karakterer i et mareridts-drama på en hospitalsstue, der kan dreje 360 grader. Du er med på optagelserne til ROOM 4.1-videoerne. Du kan komme helt tæt på produktionen og se, hvordan skuespillerne og teknikkerne arbejder sammen med en timing, der får de fleste til at tabe underkæben.

Glem alt om teater, der får dig til at nikke med hovedet eller meditere alt det, du skal huske at gøre, når du kommer ud igen. Det innovative Kristján Ingimarsson Company vender bogstaveligt talt alt på hovedet og giver dig oplevelser, som får dig til at glemme alt andet – her og nu. Køb billetter til forestillingen lige her - LINK

Læs mere om ROOM 4.1 på https://room4.one/


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA