x

Brødrefejde i Backstreet-land: Nick Carter får politi-tilhold mod Aaron

Brødrefejde i Backstreet-land: Nick Carter får politi-tilhold mod Aaron

Reaktionen kommer efter vold- og dødstrusler fra lillebror Aaron

Forholdet mellem Backstreet Boys-stjernen Nick Carter og hans bror, solokunstneren Aaron – der tidligere har været på turné som opvarming for boybandet – har i længere tid været anspændt, og nu har situationen nået sit hidtidige lavpunkt. Efter konkrete dødstrusler fra Aaron sendt i retning mod Nicks kone og deres ufødte barn, har sidstnævnte fået et politilhold fra sin bror. Helt konkret må Aaron Carter ikke befinde sig 100 meter fra Nick, hans kone og børn samt andre familiemedlemmer. Dette bekræfter Nick Carter på sin Twitter-profil.

I meddelelsen uddyber Nick Carter, at beslutningen er truffet i samhør med hans søster Angel, og at den kommer i kølvandet på ret så seriøse advarselstegn fra Aarons side.

"Set i lyset af Aarons bekymrende opførsel på det seneste er eskaleret, og hvor han har indrømmet, at han har tanker om at dræbe min kone og vores barn, stod vi uden et valg for at forsvare os selv og vores familie. Vi elsker vores bror og håber inderligt, at han får den hjælp, han har brug for, før han gør skade på sig selv eller andre", skriver Nick Carter. 

LÆS OGSÅ: Trussetyve på overbevisende nostalgitur

På sin egen Twitter bekræfter Aaron Carter situationen. 

"Politilholdet siger 100 meter, men det har reelt været tusinder af mil i mange år. Jeg har ikke set min bror i fire år og har ikke i sinde at ændre på det. Han forsøger at knække mig gennem retssytemet."
Derudover benægter han trussels-beskyldningerne.

Tidligere på måneden åbnede Aaron Carter op omkring sin helbredssituation, og det faktum, at han er blevet diagnosticeret med skizofreni og bipolar sygdom. Han har af samme grund netop aflyst alle sine koncerter året ud.

For brormand Nick har de senere år heller ikke just været en leg. Godt nok fik han og resten af Backstreet Boys fem ud af seks stjerner af vores anmelder, da de gæstede Royal Arena tilbage i juni, men sidste år blev han beskyldt for en voldtægt, der skulle have fundet sted i 2003. Sagen blev dog afvist af retten på grund af forældelse.

LÆS OGSÅ: Nick Carter er ”chokeret” over voldtægtsanklager


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA