x

Slipknot-trommeslager: "Min far flippede fuldkommen ud, da jeg kom med i bandet"

Slipknot-trommeslager: "Min far flippede fuldkommen ud, da jeg kom med i bandet"

“Jeg ved ikke, om han troede på mig, for at være ærlig”

Jay Weinberg, der er trommeslager for Slipknot, har i et nyt "interview uden maske" afsløret, hvordan hans far “flippede fuldkommen ud”, da han fandt ud af, at hans søn var blevet optaget som Slipknots nyeste bandmedlem.

Weinberg har været fan af det maskerede metalband siden teenage-årene, da han blev introduceret for bandet af sin far, og i 2013 blev Weinberg så udvalgt til at skulle erstatte Slipknots gamle trommeslager Joey Jordison, der forlod gruppen grundet sygdom.

I interviewet for Slipknot-fanklubben Outside The 9 forklarer Weinberg sin fars reaktion på nyheden om, at han skulle spille for Slipknot:

“Jeg ved ikke, om han troede på mig, for at være ærlig. Nej – da vi havde haft snakket om, hvad der var sket, kunne jeg faktisk i længere tid ikke engang fortælle ham, hvilket band jeg havde været til audition for, indtil jeg spurgte bandet, om jeg måtte sige det til min far. Da jeg endelig fik det sagt, blev han virkelig glad, også taget i betragtning af, at det er et band han selv har introduceret mig for.”

LÆS OGSÅ: Frontalt sonisk bombardement med kirurgisk præcision

“Jeg er sikker på, jeg nok selv skulle have opdaget Slipknots musik på et eller andet tidspunkt, men det var ham, der sørgede for at skabe den første forbindelse mellem mig selv og medlemmerne af bandet. Det, at han har gjort det for mig og gjorde mig den tjeneste at introducere mig for Slipknot-gutterne, da jeg var ni eller ti år gammel, og så, at jeg 13, 14 år senere selv bliver medlem af bandet, han var overvældet og lykkelig,” fortæller Weinberg og fortsætter:

“Det er noget, vi stadig taler om den dag i dag, når vi opnår nogle vilde ting, eller der sker nogle bestemte interessante ting, som når vi spiller på late-night tv, i forhold til hvor jeg voksede op og så ham arbejde og så videre, og nu er vi på et late-night tv-program. Det er virkelig interessant. Så ja, da jeg første gang fortalte ham, at jeg var blevet en del af Slipknot, så flippede han fuldkommen ud.”

Jay Weinbergs far, Max Weinberg, er selv trommeslager i Bruce Springsteens E Street Band. Jay Weinberg har for nyligt rekreeret et sødt barndomsbillede fra dengang, han sammen med sin far mødte Slipknots guitarist Jim Root backstage som en ung fan. Instagram-billedet kan du se længere nede på siden, hvortil Slipknot-trommeslageren har skrevet: “Time is a flat circle.”

Slipknots nyeste album We Are Not Your Kind, der udkom sidste måned, modtog fem ud af seks stjerner af vores anmelder. Det maskerede metalband har annonceret, at de den 20. februar 2020 giver koncert i Danmark, hvor de spiller i Royal Arena. Derudover har Shawn "Clown" Crahan for nyligt afsløret, at de planlægger at udgive et album bestående af 11 tidligere uudgivne sange fra albummet All Hope Is Gone. Slipknots Corey Taylor har siden beskrivet det uhørte materiale som havende en “Radiohead vibe”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Time is a flat circle.

A post shared by Jay Weinberg (@jayweinberg) on

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA