x

Alphabeat tager på Danmarksturné

Alphabeat tager på Danmarksturné

Det energiske popband slipper livefesten løs i Aarhus og København til efteråret og tager på turné i resten af landet i 2020

Den danske gruppe har netop annonceret Danmarksturné i begyndelsen af 2020 i kølvandet på deres kommende fjerde album. Turnéen byder på 10 koncerter fordelt på 10 spillesteder, 10 fredag og lørdag aftener i træk.  

– Man fester sgu bedst igennem, når man har fri dagen efter, fortæller bandet med et smil om deres kommende koncerter.

– Det er her, vores venskab opstod, da vi startede, og det er lige her, magien og de vildeste øjeblikke opstår – når vi spiller live i øjenhøjde med publikum. Det bliver intimt, men eksplosivt, det lover vi. Og der skal shakes nogle moves og tamburiner og synges, til vi hverken har mere stemme eller flere hits tilbage, fortæller Stine Bramsen og Anders SG.

LÆS OGSÅ: Alphabeat udgiver ny single og annoncerer comeback-album

Comeback-singlen “Shadows” fra marts måned i år markerede Alphabeats første udspil i seks år. Den lange ventetiden kunne åbenbart betale sig for pop-bandet, da “Shadows” gik hen og blev Alphabeats tiende top 20-single. Sidste uge udgav Alphabeat singlen “I Don’t Know What’s Cool Anymore” fra det kommende fjerde album.

Alphabeats livefest på denne sommers Grøn Koncert indløste fire ud af seks stjerner hos vores anmelder, der kunne konstatere, at “Alphabeat er solidt tilbage, hvor de slap”.

De energiske pop-hitmagere spiller til efteråret deres hidtil største indendørs koncerter i København og Aarhus, og de kan opleves på ti spillesteder landet over, når de tager på turné i begyndelsen af 2020.

Billetter til Alphabeats Danmarksturné kan købes her.

Se turnéplan herunder:

Live 2019

23/11: Aarhus Congress Center

30/11: København, K.B. Hallen

Live 2020 

31/01 Aalborg, Skråen

01/02 Herning, Fermaten                                

07/02 Roskilde, Gimle

08/02 Køge, Tapperiet

14/02 Holbæk, Elværket

15/02 Rødovre, Viften

21/02 Vejle, Bygningen

22/02 Odense, Posten

28/02 Silkeborg, Kedelhuset

29/02 Kolding, Godset


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA