x

Lisa "Left Eye" også involveret i trafikulykke tre uger før sin død

Lisa "Left Eye" også involveret i trafikulykke tre uger før sin død

Da Lisa "Left Eye" Lopes, sangerinde og rapper i den amerikanske pige-R&B-trio TLC, torsdag aften blev dræbt i en trafikulykke i Honduras, var det allerede anden gang på kun tre uger, hun var impliceret i en trafikulykke, skriver muchmusic.com.

 

Den 6. april - også dengang i Honduras - sad Lisa Lopes på passagersædet i en bil, der blev ført af hendes personlige assistent. Pludselig trådte en tiårig dreng ud foran bilen, og føreren havde ingen mulighed for at undgå påkørslen, der resulterede i drengens død.

 

En talsmand for TLC bekræfter episoden, men har ikke lyst til at kommentere den i lyset af Lisa Lopes’ egen tragiske død tre uger senere. Her sad hun selv bag rattet og ramte af uvisse årsager en anden bil, hvorpå Lopes’ Mitsubishi Montero-firhjulstrækker væltede. Der var otte andre i Lopes’ bil, men ingen af disse blev alvorligt såret. Der forlyder ikke noget om tilskadekomne i den anden bil.

 

Liget af Lisa Lopes blev i går fløjet til hendes hjemby Atlanta, Georgia, hvor der i dag bliver holdt en mindehøjtidelighed for hende. Selve begravelsen finder sted torsdag i Lithonia, Georgia.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA