x

Kanye West bekræfter nyt album

Kanye West bekræfter nyt album

Et billede på Kanyes hjemmeside synes at bekræfte, at Jesus Is Born udkommer 27. september.

Billedet, som er magen til det Kim Kardashian (Kanyes hustru, red.) lagde på Instagram forleden, består i alt sin enkelhed af en notesblok med, hvad der ligner sangtitler og en dato. Se billedet nedenfor.

Tracklisten består af 12 sange, heriblandt "Water", som West tidligere har fremført ved sin såkaldte Sunday Service på Coachella-festivalen i Californien i april. Wests Sunday Services er en slags musikgudstjenester, som han har holdt en række søndage i år, som regel for et indbudt publikum.

Ligesom albumtitlen peger flere af sangtitlerne desuden i en religiøs retning, eksempelvis "God Is", "Baptized", "Wake the Dead" og "Sweet Jesus".

Kanye West annoncerede sidste år, at han ville udgive albummet Yandhi 29. september 2018, men pladen kom ikke, og siden tweetede Kim Kardashian, at det var udskudt til 23. november, Black Friday. Heller ikke dér kom albummet, og det er det stadig ikke, men om Jesus is King er det samme album, som bare har skiftet navn, eller der er tale om et helt andet udspil, vides endnu ikke.

Sidste år udgav West minialbummet Ye og albummet Kids See Ghosts i samarbejde med Kid Cudi, og tidligere denne uge har Pusha T udsendt hele to singler produceret af West.

LÆS OGSÅ: Hør Lauryn Hill på nyt Kanye West-produceret Pusha T-track

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA