x

Nicki Minaj indstiller karrieren

Nicki Minaj indstiller karrieren

Vil stifte familie

Nicki Minaj har i en alder af 36 år valgt at indstille karrieren som rapper for at stifte familie, skriver hun overraskende på Twitter.

Kort efter skriver Minaj, at hun vil uddybe sin beslutning i sit radioprogram Queen Radio på Apple Musics radiostation, Beats 1:

Nicki Minaj har siden slutningen af 2018 dannet par med Kenneth Petty, hvilket har skabt en del debat, da han ifølge TMZ er dømt for et forsøg på voldtægt tilbage i 1994 og også har siddet i fængsel for uagtsomt manddrab i forbindelse med en skudepisode. Parret er endnu ikke gift, men som det fremgår ovenfor, kalder Minaj sig selv "Mrs. Petty" på Twitter, og på Queen Radio udtalte hun i august, at parret skulle giftes "om cirka 80 dage".

Minaj er født på Trinidad og Tobago i Caribien og voksede op i Queens, New York. Som teenager arbejdede hun på at blive skuespiller, men i begyndelsen af 00'erne begyndte hun at rappe og kom med i hiphop/r&b-gruppen The Hoodstars. I 2007 udgav hun sit første mixtape som solist, Playtime Is Over, og i 2010 fik hun for alvor amerikansk succes med singlen "Your Love".

Flere singler fulgte, og debutalbummet Pink Friday samme år satte for alvor gang i hendes internationale gennembrud. Hun har siden haft hits som "Super Bass", "Bang Bang" (med Jessie J og Ariana Grande), "Anaconda" og mange flere og udgivet i alt fire album, senest Queen fra 2018. Hun har optrådt i Danmark flere gange, senest i Royal Arena i marts. Denne sommer har hun hittet med "Hot Girl Summer" med Megan Thee Stallion og Ty Dolla Sign.

LÆS OGSÅ: Se sommerens varmeste video fra Megan Thee Stallion og Nicki Minaj

Fans af Nicki Minaj kan dog godt tørre øjnene, for musikverdenen, ikke mindst hiphoppen, er fuld af historier om kunstnere, som har annonceret deres tidlige tilbagetrækning for senere at vende tilbage. Et af de mest kendte eksempler er Jay-Z, der i 2003 proklamerede, at hans album The Black Album ville blive hans sidste, men tre år senere vendte tilbage med albummet Kingdom Come.

I 2007 udtalte 50 Cent, at han ville trække sig tilbage, hvis Kanye Wests album Graduation solgte flere eksemplarer end 50 Cents Curtis. Det gjorde det, men 50 Cent gjorde ikke alvor af truslerne. Lil Wayne har også flere gange talt om at trække sig tilbage, men er stadig aktiv. Herhjemme overraskede Wafande denne sommer med også at annoncere et snarligt karrierestop.

LÆS OGSÅ: Wafande indstiller karrieren

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA