x

Nyt Dylan-album på vej

Nyt Dylan-album på vej

Bob Dylan er på vej med et nyt album. Det oplyser den anerkendte engelske musikjournalist Neil McCormick på sin blog på Daily Telegraph, og så kan man godt stole på det.

Selvom der de senere år har været adskillige år mellem hvert nyt Bob Dylan-album – fire år mellem ”Time Out Of Mind” (1997) og ”Love And Theft” (2001), og fem år mellem ”Love And Theft” og seneste Dylan-studiealbum, ”Modern Times” fra 2006, så skulle det altså være ganske vist, at His Bobness er på vej med nyt igen. Og det på trods af, at han ellers vanen tro har turneret nærmest konstant de senere år og herunder besøgte Odense i sidste måned.

Hvor McCormick har sine oplysninger fra, vides ikke, men han ved tilsyneladende, at cheferne for London-afdelingen af Dylans pladeselskab Columbia/Sony BMG ”sidder og lytter til det i et vinduesløst rum et sted dybt inde i Sony BMG, formodentlig omringet af bevæbnede vagter, mens de diskuterer, hvad de skal gøre ved det.”

Man må håbe, de høje herrer kommer til den konklusion at udgive albummet, fristes man til at sige.

Der skulle også være endnu en "Bootleg"-cd på vej med outtakes med videre – den ottende i rækken fra Dylan.

Neil McCormick har i øvrigt en lang karriere bag sig som musikjournalist for blandt andet BBC, og tidligere på måneden gav han et seminar på Spot-festivalen i Århus. På sin blog skriver han også, at han på festivalen især var begejstret for Veto, Efterklang, Le Fiasko og Heidi Mortenson.

Neil McCormicks blog

Bob Dylans hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA