x

Spleen United giver ekstrakoncert

Spleen United giver ekstrakoncert

Spleen Uniteds comeback fortsætter med ekstrakoncert i VoxHall den 21. marts 2020. 

Man skulle være hurtig for at få fat i billetter, da Spleen United i maj måned annoncerede, at de gav fire danske koncerter i foråret 2020. På under to dage var alt nemlig udsolgt, og det har fået den danske gruppe til at planlægge en ekstrakoncert i VoxHall i Aarhus den 21. marts. 

Spleen United blev dannet i Aarhus i 2003 og har udgivet tre roste og velsælgende album. Debuten Godspeed Into The Mainstream fra 2006 solgte guld, opfølgeren Neanderthal fra 2008 gik direkte ind som nummer ét på den officielle danske salgsliste og har ligeledes solgt guld, mens bandets tredje album School Of Euphoria fra 2012 modtog en GAFFA-Pris og en Danish Music Award.

LÆS OGSÅ: Spleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!

Spleen United har desuden markereret sig som et stærkt livenavn, der efter seks års stilhed på scenerne i sommer vendte tilbage til Roskildes Arena for i den grad at bevise, at de ikke giver greatest-hits koncerter og stadig kompromisløst er Spleen United. GAFFAs anmelder gav koncerten fem stjerner og afsluttede sin anmeldelse med en tak til de fem aarhusianere: "Dette land er Spleen Uniteds, vi er bare gæster. Velkommen tilbage drenge! Tak for det". 

Billetter til ekstrakoncerten er til salg lige her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA